Skip to content

Direct contact of een overlijden melden? 06 - 244 77 012

Direct contact of een overlijden melden?
06 - 244 77 012

Dolinda Leliveld

Over mij

Ik ben Dolinda Leliveld. Ik woon inmiddels alweer ruim 12 jaar in Druten met man en dochter. Al meer dan 15 jaar werk ik als zelfstandig trainer & coach en begeleid ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Na een persoonlijk verlies, waarin ik bij het afscheid zag hoe onpersoonlijk het was, wist ik dat ik het ooit anders zou gaan doen. Ik wilde meer zingeving en er nog meer zijn voor de ander. Dit resulteerde in een carrière omslag. Ik startte als vrijwilliger bij het Bijna Thuis Huis in Druten, wat ik met veel liefde nog steeds doe.

Mijn keuze

Vanaf 2017 tot juli 2019, werkte ik in de uitvaartbranche als zelfstandig ondernemer binnen een franchiseformule. In die periode heb ik mij niet alleen professioneel geschoold in dit vak, ik heb ook heel veel families mogen helpen met de verzorging van een crematie en/of begrafenis. Dat ik zo dicht bij hen mocht komen, in een periode waarin ze heel kwetsbaar zijn, vind ik echt heel bijzonder. Warme contacten zijn eruit voortgekomen en velen van hen zie of spreek ik nog geregeld. Vanaf 1 september 2019 werk ik onder eigen naam.

Mijn passie

Mijzelf verbinden met jou en je naasten. In de tijd meelopen, helpen waar nodig. Waardoor ik je bij kan staan als steun en toeverlaat in jouw laatste levensfase en jou en je naasten intensief kan begeleiden bij leven, het afscheid en erna. Dit noemen ze ook wel een Rouwdoula. Ik zet mijn professionaliteit, intentie en bevlogenheid in om het voor jou meer dan goed te doen.

Mijn missie

Dat het onderwerp dood in ons leven “doodgewoon” wordt.
Ongeacht of het nu ooit in de toekomst en ver weg of al binnen afzienbare tijd en heel dichtbij onderdeel uitmaakt van je leven. We hebben er tenslotte allemaal mee te maken.

Mijn werkwijze

Ik luister en vertaal jouw wensen. Daarbij geholpen door pakketten die de naam hebben van een element in de natuur. Aarde, Water, Lucht en Vuur. Je ziet ze ook terug op mijn visitekaartje en in mijn logo. Ieder pakket is slechts een uitgangspunt en daarnaast vullen we je uitvaart in met persoonlijke en “eigen” wensen. Waarom? Iedereen is anders en iedere keer geldt: Jij bent het belangrijkste.

Mijn specialisme

Het “Vuurpakket”. Hierin zit de meest intensieve begeleiding als Rouwdoula. Maar welk pakket je ook kiest. Ik ben er altijd voor jou. Ik stem mij af op jouw wensen en zorg ervoor dat deze uitgevoerd worden conform afspraak en begroting, ongeacht waar je verzekerd bent. Ik bied je altijd een constante kwaliteit van dienstverlening. Eigenlijk een soort zekerheden. Lees hieronder verder.

Mijn kwaliteit van leven

Passie hebben voor hetgeen ik doe,

Liefde geven en ontvangen,

Bewust Leven in het nu,

Genieten.

Jij bent het belangrijkste! Waar kan ik je mee helpen.NU - Rouwdoula Gelderland

Zekerheden

 • Een respectvolle en informele begeleiding van je uitvaart met alle aandacht en zorg voor jou en service naar je familie, vrienden en overige dierbaren.
 • Hulp en advies bij het maken van keuzes. Er is heel veel mogelijk. In zorgvuldig overleg, zoek ik samen met jou naar de juiste bij jou passende sfeer voor het afscheid. Ik adviseer indien nodig.
 • Een heldere en transparante begroting na het keuzeadvies gesprek gebaseerd op jouw financiële mogelijkheden.
 • Begeleiding voor-tijdens-en-na de uitvaart
 • Veel persoonlijke aandacht & tijd. We hebben dagelijks contact, veelal persoonlijk, ik doe de controles bij de opbaring en daarnaast doe ik niet meer dan een uitvaart op een dag.
 • Een gemakkelijk basispakket om je alvast op weg te helpen en daarbij jouw wens altijd centraal. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende 4 elementen-pakketten: Aarde, Water, Lucht of Vuur.
 • Een draaiboek en een zorgvuldig back-up plan, waardoor jij er altijd op kunt vertrouwen dat het goed geregeld is. Alles draait binnen de uitvaart om het “menselijke aspect”. Ik ben ook maar een mens die wel eens op vakantie gaat en zelf ook ziek zou kunnen worden en ik zou niet willen dat jij je zorgen gaat maken hoe het dan geregeld wordt bij een particuliere kleine onderneming.

Zekerheden

 • Een respectvolle & informele begeleiding van je uitvaart met alle aandacht en zorg voor jou als overledene en service naar jouw naasten, familie/vrienden en overige dierbaren. Je kunt wel spreken van ontzorgen van jouw naasten.
 • Hulp en advies bij het maken van keuzes. Er is heel veel mogelijk. In zorgvuldig overleg, zoeken wij naar de juiste bij jou passende sfeer voor het afscheid van jezelf of je naaste. Ik geef keuzes als ik denk dit past wel bij een familie.
 • Een heldere en transparante begroting na het keuzeadvies gesprek gebaseerd op jouw financiële mogelijkheden.
 • Begeleiding voor-tijdens-en-na de uitvaart
 • Mijn volledige liefdevolle aandacht & tijd. We hebben dagelijks contact, veelal persoonlijk, ik doe de controles bij de opbaring en daarnaast doe niet meer dan 1 uitvaart op een dag.
 • Een gemakkelijk basispakket om je alvast op weg te helpen. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende 4 elementen-pakketten: Aarde, Water, Lucht of Vuur.
 • Een draaiboek en een zorgvuldig back-up plan, waardoor jij er altijd op kunt vertrouwen dat het goed geregeld is. Alles draait binnen de uitvaart om het “menselijke aspect”. Ik ben ook maar een mens die wel eens op vakantie gaat en zelf ook ziek zou kunnen worden en ik zou niet willen dat jij je zorgen gaat maken hoe het dan geregeld wordt bij een particuliere kleine onderneming.
Dolinda-Leliveld-uitvaartbegeleiding-en-adviezen

Uitvaartverzorging vanuit mijn hart met aandacht voor jouw wensen!

 

Deze tekst heeft alles te maken met mijn manier van werken. Mijn specialisme en de verbinding die ik met je aanga in het pakket "Vuur" als Rouwdoula in Gelderland.

In het kort: ik luister, vertaal je wensen en verzorg je laatste afscheid zodanig dat jouw dierbaren, ondanks het verdriet, met een goed gevoel terug kunnen kijken op de periode voor, tijdens en na het overlijden van jou. Waardoor het voor hen mogelijk is een eerste stap te zetten in hun rouwproces. 

Daarbij is het niet meer dan logisch dat deze begeleiding persoonlijk, liefdevol en empathisch is. Het gaat tenslotte om het afsluiten van een leven, jouw leven, dat kun je maar één keer doen. Het is een hele kwetsbare en verdrietige periode en daarom moet het gaan zoals jij dat wilt. Jij bent het belangrijkste en jij bepaalt!

Ik spreek je nu aan met je, maar wil jij liever aangesproken worden met u, dan pas ik dat uiteraard graag direct voor u aan.

Het is belangrijk dat jij kiest voor iemand die bij jou past. Denk je dat ik dat ben? Lees dan verder bij mijn diensten, bel of mail me dan. Drinken we met elkaar een kop koffie/thee gaan we samen in gesprek en hoor ik graag waar ik je mee kan helpen. Open en transparant.

Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet,

Dolinda

Scroll To Top